Beste mensen,


In de zomer is er weer een bijeenkomst van de Zen Zaaien en Plukken groep van de Zen Peacemakers. Lydia, één van de oprichters van het paradijselijke Voedselbos Zeewolde zal ons meenemen op reis. Zij is vol enthousiasme om ons kennis te laten maken met de verbondenheid van een millennia oude Aarde wijsheid. We kunnen aan den lijve gaan ervaren wat Joanna Macy bedoelde met haar term Greening the Self!.

De deelname is op dana basis en zal besteed worden aan het aanschaffen van nieuwe planten voor het voedselbos.

De datum van het bezoek is 26 augustus. Het programma start om 13.30 en zal eindigen om 16.30.

We starten met een meditatie. Vervolgens krijgen we een rondleiding. De bevlogenheid en inspiratie van de gids en de ontdekkingen die we ongetwijfeld zullen doen, nemen we mee in de luistercirkel die achteraf zal plaatsvinden. Wat heeft ons geraakt, wat willen we delen? Tevens is er een mogelijkheid om voor de rondleiding vragen te bedenken die we Lydia kunnen stellen.

Vervolgens schouwen we nog in de toekomst wat ons mooie programma nog meer te bieden heeft dit jaar.Wij hebben er zin in jullie te ontmoeten.

Aanmelden via: registratie@zenpeacemakers.nl

Datum: 26 augustus

Tijd: 13.30 – 16.30

Kosten: op basis van dana ( graag 1 week voorafgaand je dana overmaken naar: NL39 TRIO 0391081705BIC: TRIO NL 2Ut.n.v. Zen Peacemakers Lage Landen te Hilversum)

Waar: Voedselbos Zeewolde

Vriendelijke groeten,

Frank en Jeroen.

p.s. indien je wil meerijden met iemand kan je dat via registratie@zenpeacemakers.nl aangeven.