Happy Winter!

Op zondag 12 januari organiseert Yogaschool Leiden in samenwerking met Zen Peacemakers Lage Landen alweer de 7e speciale editie van de Stadsverlichting: de Winterverlichting bij de Waterlelie in de Leidse Hout (buiten). De meditatie start om 10.30 en eindigt om 11.30. Wees welkom en nodig zoveel mogelijk mensen uit!

De winter is een tijd voor reflectie en stilte. Het leidt ons op een zachte manier naar het innerlijk zelf. Het omarmen van het donker en het vergeven, accepteren en liefhebben van onszelf en de ander.

‘Winter takes away the distractions, the buzz, and presents us with the perfect time to rest and withdraw into a womb like love, bringing fire & light to our hearth”.

.. and then, just around the corner the new year will begin again, and like a seed planted deep in the earth, we will all rise with renewed energy once again to dance in the sunlight

Life is a gift ❤ a Happy winter to you all…

In stilte voelen we ons weer verbonden – met onszelf, elkaar en het grote geheel. De eenheid achter de verscheidenheid wordt voelbaar. Op zondag 12 januari kunnen wij onze harten met elkaar verbinden en de stilte in ons zelf laten uitwaaieren over de stad.

In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is het minder druk op de spoedeisende hulp, is er minder geweld op straat en wordt er meer gelachen.

yoga en meditatie volg je bij yogaschool leiden

Namaste,

Frank en Jacqui.

Adres: De Waterlelie in de Leidse Hout, Leiden (buiten)

Info: https://www.facebook.com/events/2367185323595220/