Zizi

Een leerzame meditatiecursus in een veilige omgeving
 
Ik heb onlangs deelgenomen aan de 8-weekse meditatie cursus onder leiding van Frank, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat dit een hele fijne ervaring was. De cursus bood een breed scala aan meditatievormen, waarbij ik verschillende technieken heb geleerd. Dit zorgde voor een gevarieerde en verrijkende ervaring. Frank zorgt voor een veilige en ondersteunende omgeving waarin ik mij vanaf het begin al snel op mijn gemak voelde, en waarin ik mezelf kon zijn. Het voelde als een safe space waarin ik ook vrij was om mijn gevoelens en ervaringen te delen zonder oordeel.
Een ander aspect wat ik heel waardevol vond, was het feit dat Frank na elke les een samenvatting stuurde over de e-mail met extra informatie. Dit gaf me de mogelijkheid om mijn meditatiepraktijken thuis verder voort te zetten en het geleerde te versterken.
Kortom, ik kan deze meditatie-cursus van Frank ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het verkennen van meditatie, mocht je al een beetje ervaring er mee hebben of helemaal niet.
 

Leendert-Jan.

De lessen bevallen me zeer goed. Je hebt een hele prettige -ongedwongen- manier waarop je de lessen opbouwt en je persoonlijke verhaal je steeds een stukje ‘blootgeeft’ maken het extra compleet. Op een of andere manier ontstaat daardoor een verbondenheid die zich ook doorzet in de gesprekken na afloop.

Marius.

De lessen van Frank zijn ontzettend prettig. Hij neemt de tijd en legt de focus op de verschillende onderdelen van Raja yoga. Als je meer wilt leren over Raja yoga, dan legt Frank het uit en stuurt je informatie op! De lessen zijn een weldaad voor mijn lijf en geest. De verschillende rek- en strekoefeningen naast de ontspanningsoefeningen zorgen er geregeld voor dat spanningen in mijn rug en schouders verdwijnen! Dat had ik in 10 jaar tijd nog niet eerder meegemaakt (niet bij de chiropractor, masseur en accupuncturist)! Geweldig!

Clara.

Prettige sfeer om kennis te maken met yoga. In de lessen ligt de nadruk op wat voor jou mogelijk is. Goede opbouw, waardoor je in korte tijd met veel verschillende oefeningen te maken krijgt. Frank is een prettige docent. Namaste!

Joris.

Eerste kennismaking met Yoga voor mij. Heel ontspannen sfeer, leuke lessen die wel uitdagen maar niet ontmoedigen. Frank is een fijne relaxte vent.