Leendert-Jan.

De lessen bevallen me zeer goed. Je hebt een hele prettige -ongedwongen- manier waarop je de lessen opbouwt en je persoonlijke verhaal je steeds een stukje ‘blootgeeft’ maken het extra compleet. Op een of andere manier ontstaat daardoor een verbondenheid die zich ook doorzet in de gesprekken na afloop.

Marius.

De lessen van Frank zijn ontzettend prettig. Hij neemt de tijd en legt de focus op de verschillende onderdelen van Raja yoga. Als je meer wilt leren over Raja yoga, dan legt Frank het uit en stuurt je informatie op! De lessen zijn een weldaad voor mijn lijf en geest. De verschillende rek- en strekoefeningen naast de ontspanningsoefeningen zorgen er geregeld voor dat spanningen in mijn rug en schouders verdwijnen! Dat had ik in 10 jaar tijd nog niet eerder meegemaakt (niet bij de chiropractor, masseur en accupuncturist)! Geweldig!

Clara.

Prettige sfeer om kennis te maken met yoga. In de lessen ligt de nadruk op wat voor jou mogelijk is. Goede opbouw, waardoor je in korte tijd met veel verschillende oefeningen te maken krijgt. Frank is een prettige docent. Namaste!

Joris.

Eerste kennismaking met Yoga voor mij. Heel ontspannen sfeer, leuke lessen die wel uitdagen maar niet ontmoedigen. Frank is een fijne relaxte vent.