yoga en meditatie volg je bij yogaschool leiden

Op zondag 11 oktober organiseert Yogaschool Leiden in samenwerking met Zen Peacemakers Lage Landen een speciale editie van de Stadsverlichting: de Herfstverlichting. De meditatie start om 20.30 en eindigt om 21.00. Wees welkom en nodig zoveel mogelijk mensen uit!

De herfst is een tijd voor reflectie en stilte.  

In stilte voelen we ons weer verbonden – met onszelf, elkaar en het grote geheel. De eenheid achter de verscheidenheid wordt voelbaar. We komen samen en steken een kaars aan als symbool van het licht dat ons verbindt. Op zondag 11 oktober uur laten we de stilte spreken.

Deze uitnodiging gaat niet alleen uit naar mensen die gewend zijn om te mediteren, maar naar iedereen. Laten we met z’n allen samenkomen: jong, oud, rechts, links, rijk, dakloos, staatloos. Iedereen is welkom.

Als iedereen een kaarsje meeneemt laten we ons omringen door het licht. Het gevoel dat we willen uitstralen is te vangen in de woorden ‘harten zonder grenzen’. Zet je hart open en laat de liefde stromen.

Nodig zoveel mogelijk mensen uit je netwerk uit. Dit is een unieke kans om een stap te zetten richting een samenleving van warmte, licht en liefde.

Zomerverlichting komt voort uit Stadsverlichting, een initiatief van Tijn Touber om steden in flow te brengen. Sinds Stadsverlichting in 2011 werd gelanceerd zijn er ruim 946 huiskamers die meedoen in 23 landen.  

Namaste,

Frank

Adres:  De Waterlelie in de Leidse Hout Leiden

Aanmelden via info@yogaschool.leiden.nl of registratie@zenpeacemakers.nl