Hoe mooi is het om kennis, die je hebt ontvangen en geïntegreerd, te kunnen delen! Met dankbaarheid geef ik graag deze kennis door. Vanaf mijn derde levensjaar heb ik geworsteld met mijn gezondheid. Goede periodes die spaarzaam waren wisselde zich af met vooral veel slechte periodes. Soms zelfs zo slecht dat ik op het randje van de dood leefde.

Rond mijn 18e verbeterde mijn gezondheid enigszins. Helaas had ik nog weinig energie en kracht en kon ik nog steeds niet of nauwelijks aan sport doen, maar vanuit de wil om energieker, fitter en gezonder te worden, besloot ik zelf op zoek te gaan naar andere vormen van genezing en heelwording.

In 2005 ontdekte ik yoga. Bij o.a Ajita in Ilpendam en Pieter Scheffe in Lisse ben ik lessen gaan volgen. Om mijn kennis te verdiepen ben ik de driejarige Yoga Docentenopleiding(RYS 500) gaan doen. Het behaalde diploma is gecertificeerd door de Internationale Yoga Alliance. Door het regelmatig blijven volgen van cursussen en retraites blijf ik mij ontwikkelen.

Met dankbaarheid en liefde volg ik het pad van heelwording en bewustwording. Ik ben ervan overtuigd dat yoga de sleutel is tot innerlijke rust, balans en vreugde.

Ik hoop je na het lezen van mijn verhaal spoedig eens persoonlijk te mogen ont-moeten in Yogaschool Leiden.

Namasté

Frank van den Brink
Yogaschool Leiden
Koppenhinksteeg 13, 2312 HX Leiden