Ontdek de innerlijke rust en harmonie die meditatie te bieden heeft!

Ben je op zoek naar manieren om stress te verminderen, je concentratie te verbeteren en meer balans te vinden in je dagelijks leven? Dan zijn deze meditatielessen precies wat je nodig hebt!

Door regelmatig te mediteren, kun je gedachten tot rust brengen en een diepe innerlijke rust ervaren. Het stelt je in staat om met meer helderheid en focus in het heden te zijn, en jezelf los te maken van de constante afleidingen en stressvolle gedachten die je dagelijks leven kunnen beheersen.

In de lessen zullen er verschillende meditatietechnieken worden aangeboden, waaronder bewust ademen, concentratieoefeningen, en oefeningen om volledig aanwezig te zijn met alles wat er is. Ook zal er aandacht zijn voor oefeningen uit de yoga en t’ai chi en chi kung, vooral als ondersteuning om tot meditatie te komen. Ik zal je je stap voor stap begeleiden, zodat je comfortabel kunt worden met de praktijk en de voordelen ervan kunt ervaren.

Naast het leren van de principes van meditatie, zullen we ook dieper ingaan op hoe je meditatie kunt integreren in je dagelijks leven. Ik zal je leren hoe je meditatie kunt gebruiken als een hulpmiddel om stress te verminderen, je focus te vergroten en emotionele veerkracht op te bouwen. Door regelmatig te mediteren, zul je merken dat je meer vreugde, vrede en tevredenheid in je leven kunt ervaren.

De meditatielessen wordt gehouden in een ontspannen en ondersteunende omgeving, Je medecursisten zullen je inspireren en ondersteunen op je reis.

Dus waar wacht je nog op? Neem de eerste stap naar een vreugdevol leven en schrijf je vandaag nog in voor deze meditatielessen. Ontdek de kracht van meditatie en ervaar de transformatie die het kan brengen in je leven.

Welkom op woensdagochtend van 10.15 – 11.30 en van woensdagavond van 20.30 – 21.45.Meer info: yogaschool-leiden.nl

Tot dan