Stadsverlichting

 

Stadsverlichting is een initiatief om een cultuur van verlichting te stimuleren. Om dit mogelijk te maken, vragen we mensen om hun huiskamers open te stellen voor meditatie of om een huiskamer te bezoeken.

boeddha

Als mensen samen stil zijn, hebben zij een harmoniserend effect op hun omgeving, zo blijkt uit onderzoek. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en zijn minder verkeersongevallen. Voor een betere wereld hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen stil bent. In een tijd van verharding, individualisme en elkaar buitensluiten, wil Stadsverlichting een huiskamercultuur van samenhorigheid stimuleren: oases waar mensen welkom zijn voor een uur stilte, liefde en ontspanning, zodat zij zich weer thuis kunnen voelen – bij zichzelf, elkaar en in hun leefomgeving.

Stadsverlichting is een initiatief van Kris & Tijn Touber.

Eerstvolgende data:
zondag 9 september                                                   20:00-21:00
zondag 14 oktober                                                       20:00-21:00
zondag 11 november                                                   20:00-21:00

Wil je niet meer meedoen? Schrijf je uit als deelnemer

Stadsverlichting meditatie in Sacred Trees Studio is ALTIJD op de 2e zondag van de maand, tenzij anders aangekondigd. Houd deze site in de gaten voor de juiste data!

Raamsteeg 2
2311 PL Leiden