yoga en meditatie volg je bij yogaschool leiden

Yoga en meditatie zijn onmisbare en vaste onderdelen in mijn leven geworden. Mijn kennis en jarenlange ervaring in Yoga en Meditatie wil ik graag met jou delen.

In 2005 ontdekte ik Yoga. Bij o.a Ajita in Ilpendam en Pieter Scheffe in Lisse. Om mijn kennis te verdiepen ben ik  de driejarige Yoga Docentenopleiding(RYS 500) gaan doen. Het diploma dat ik vervolgens behaalde is gecertificeerd door de Internationale Yoga Alliance

Na het behalen van de RYS 500 opleiding, ben ik de tweejarige meditatieopleiding gaan volgen. In 2016 behaalde ik het diploma hiervoor. Door het blijven volgen van cursussen en opleidingen in Yoga en Meditatie yogaschool leidenblijf ik me ontwikkelen en laat ik me inspireren. In 2018 ben ik cursussen gaan volgen bij Saswitha Opleidingsinstituut voor Wijsbegeerte en Yoga. In juni van dat jaar heb ik de cursus Anatomie/fysiologie en Yoga voltooid.  In 2019 voltooide ik de cursus Adem en Ademtherapie.

Vanaf mijn derde levensjaar heb ik geworsteld met mijn gezondheid. Goede periodes die spaarzaam waren wisselde zich af met vooral veel slechte periodes. Soms zelfs zo slecht dat ik op het randje van de dood leefde.

Rond mijn 18e verbeterde mijn gezondheid enigszins. Helaas had ik nog weinig energie en kracht en kon ik nog steeds niet of nauwelijks aan sport doen, maar vanuit de wil om energieker, fitter en gezonder te worden, besloot ik zelf op zoek te gaan naar andere vormen van genezing en heelwording. Yoga heeft mijn leven verrijkt en verdiept.

Cursussen en opleidingen in Healing Tao, T’ai Chi Chuan, Meditatie, NLP, Hypnotherapie en Fytotherapie vulde mijn kennis over het menselijke bestaan aan. Tevens kwam ik in contact met oosterse filosofie en oosterse geneeskunde. Door de opgedane  kennis en vooral ook ervaring kon ik weer genieten van het leven in al zijn aspecten. Ik kan het leven weer liefhebben en de dood niet meer vrezen.

Met dankbaarheid en liefde volg ik het pad van heelwording en bewustwording.

Ik hoop je na het lezen van mijn verhaal spoedig eens persoonlijk te mogen ont-moeten in Yogaschool Leiden.

Frank van den Brink
Yoga Leiden | Yogaschool Leiden
Raamsteeg 2, 2311 PS Leiden