Kerstverlichting 2016

Kerstverlichting 2016.

Kerstmis is de ideale tijd om een positief geluid te laten horen: stilte. In stilte voelen we ons weer verbonden – met onszelf, elkaar en het grote geheel. De eenheid achter de verscheidenheid wordt voelbaar en oplossingen dienen zich aan. Op woensdag 28 december, 20.00 uur laten we de stilte spreken. We komen samen en steken een kaars aan als symbool van het licht dat ons verbindt. Vervolgens zijn we samen een half uur stil.

stadsverlichting meditatieDeze uitnodiging gaat niet alleen uit naar mensen die gewend zijn om te mediteren, maar naar iedereen. Laten we met z’n allen samenkomen: jong, oud, rechts, links, rijk, dakloos, staatloos. Iedereen is welkom.

Als iedereen een kaarsje meeneemt zetten we Yogahaven in het volle licht. Het aansteken van de kaarsjes verloopt in stilte evenals de meditatie die volgt. Het gevoel dat we willen uitstralen is te vangen in de woorden ‘harten zonder grenzen’. Zet je hart open en laat de liefde stromen.

Nodig zoveel mogelijk mensen uit je netwerk uit. Dit is een unieke kans om een positief ‘geluid’ te laten horen en een stap te zetten richting een samenleving die vanuit oplossingen denkt, in warmte, licht en liefde. Kerstverlichting komt voort uit Stadsverlichting, een initiatief van Tijn Touber om steden in flow te brengen. Sinds Stadsverlichting in 2011 werd gelanceerd zijn er ruim 946 huiskamers die meedoen in 23 landen. Onderzoek laat zien dat het effect van mensen die samen stil zijn harmoniserend en verlichtend werkt – niet alleen op degenen die mediteren, maar ook op hun omgeving. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is het minder druk op de spoedeisende hulp, is er minder geweld op straat en wordt er meer gelachen.

Namaste,

Frank en Jacqui.

Adres:

Yogahaven 54

2312 ML Leiden.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *