Op zondag 20 oktober organiseert Yogaschool Leiden in samenwerking met Sacred Trees Studio een speciale editie van de Stadsverlichting: de Herfstverlichting. De meditatie start om 19.30 en eindigt om 20.30. Wees welkom en nodig zoveel mogelijk mensen uit!

 

De herfst is een tijd voor reflectie en stilte.  

In stilte voelen we ons weer verbonden – met onszelf, elkaar en het grote geheel. De eenheid achter de verscheidenheid wordt voelbaar Op zondag 20 oktober uur laten we de stilte spreken. We komen samen en steken een kaars aan als symbool van het licht dat ons verbindt.

Deze uitnodiging gaat niet alleen uit naar mensen die gewend zijn om te mediteren, maar naar iedereen. Laten we met z’n allen samenkomen: jong, oud, rechts, links, rijk, dakloos, staatloos. Iedereen is welkom.

Als iedereen een kaarsje meeneemt laten we ons omringen door het licht. Het gevoel dat we willen uitstralen is te vangen in de woorden ‘harten zonder grenzen’. Zet je hart open en laat de liefde stromen.

Nodig zoveel mogelijk mensen uit je netwerk uit. Dit is een unieke kans om een stap te zetten richting een samenleving van warmte, licht en liefde.

Zomerverlichting komt voort uit Stadsverlichting, een initiatief van Tijn Touber om steden in flow te brengen. Sinds Stadsverlichting in 2011 werd gelanceerd zijn er ruim 946 huiskamers die meedoen in 23 landen.  

yoga en meditatie volg je bij yogaschool leiden

Namaste,

Frank en Jacqui.

Adres:  De Waterlelie in de Leidse Houten, Leiden

Info: